Događanja


Sva naša događanja

Ful Kul Buvljak / DJ Tomi PhantasmaNOVI FUL KUL BUVLJAK, JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJZANIMLJIVIJIH BUVLJAKA U GRADU UZ DJ TOMI PHANTASMU.

NOVI FUL KUL BUVLJAK, JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJZANIMLJIVIJIH BUVLJAKA U GRADU UZ DJ TOMI PHANTASMU U SUBOTU 04.07.2020. NA PLATO ZAGREBAČKOG BOOGALOO CLUBA U SKLOPU PROGRAMA „LJETO U BOOGALOOU 2020“

Nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije Covid-19 u subotu se održao 06.06.2020. Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, vratio se na plato zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo. Novi Ful Kul Buvljak će se održati u sklopu programa „Ljeto u Boogaloou 2020“ (u sklopu kojeg će se programa na platou kluba održavati raznovrsni glazbeni i ini programi) u subotu 04.07.2020. s početkom u 10:00 sati i trajati će do 17:00 sati, a ulaz je za posjetitelje besplatan. To će biti ujedno i posljednji Ful Kul Buvljak pred ljetnu pauzu.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje uz uživanje u piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80's, new wave, dark,... hitove, suncu, piću,....
Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.
Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 04.07.2020. na Ful Kul Buvljaku.
Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba se u maloj dvorani održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.
Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Ful Kul buvljak se otvara se u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu. Prijave se zaprimaju do ponedeljka 29.06.2020. ili popunjenja mjesta.

Prijavu za izlaganje dobit će te e-mailom, a potrebni su slijedeći podaci:
- ime i prezime
- umjetničko ime ili naziv firme, grupe, dućana
- opis artikala koje želite prodavati/izlagati (poželjno par fotografija)
- da li donosite svoj stol ili trebate stol za izlaganje
- koliko stolova/štendera donosite, tj. koliko mjesta vam treba
Veličina jednog mjesta je 150 cm
Veličina naših stolova je 120 x 80 cm
U ponudi imamo i ograničen broj većih stolova dimenzija 200 x 100 cm koji su namijenjeni prodavačima
težih predmeta tj. gramofonskih ploča i slično.

Cijena kotizacije iznosi:
1 stol 120 x 80 cm = 40 kn
1 stol 200 x 100 cm = 70 kn (limitiran broj prvenstveno namijeni stolovi za teže predmete tj gramofonske ploče u maloj dvorani Boogaloo Cluba)
1 mjesto bez stola 150 cm = 20 kn

Kotizacija se plaća prilikom dolaska na buvljak.
Detaljne upute ćete dobiti u e-mailu s potvrdom o sudjelovaju na buvljaku.

Molimo da sherate event na svoje stranice na Facebooku i pozovete na event svoje prijatelje kako bi na buvljak došlo što više ljudi, a što je svima nama u cilju.
Radujemo se vašem dolasku!
Vaš Ful Kul Buvljak tim

FUL KUL BUVLJAK FB GRUPA:
https://www.facebook.com/groups/543565632831637/?epa=SEARCH_BOX

Twilight Promotion najavljuje:
27.06. PHANTASMAGORIA 1991 + PURE CURE + EKSODUS + GHOSTI @ Route 66, Zagreb
04.07. FUL KUL BUVLJAK @ Boogaloo, Zagreb
11.07. 80'S PARTY + PLESNI SHOW @ Boogaloo, Zagreb
07.10. PRIMAL FEAR + FREEDOM CALL @ Boogaloo, Zagreb
01.12. QUEEN SHOW by THE BOHEMIANS @ Boogaloo, Zagreb
09.03. 2021. IN FLAMES + guests @ Boogalo, Zagreb
12.03.2021. MICHALE GRAVES + VIM VIND + EKSODUS @ Boogaloo, Zagreb
23.03.2021.THE MISSION + PHANTASMAGORIA @ Boogaloo, Zagreb